Το Zoëtry Halkidiki Resort & Spa άνοιξε τις πύλες του!

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με το Zoëtry Halkidiki Resort & Spa, ένα ολοκαίνουργιο 5άστερο μπουτίκ θέρετρο στην καρδιά της χερσονήσου της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Η Tilcon AE, ηγέτιδα δύναμη στην κατασκευή κουφωμάτων, είχε την τιμή να συμμετάσχει σε αυτό το μοναδικό έργο, αναλαμβάνοντας την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων σε όλο το ξενοδοχείο.
 
Το Zoëtry Halkidiki Resort & Spa, το πρώτο ξενοδοχείο του brand Zoëtry στην Ελλάδα και μέλος του αμερικανικού ξενοδοχειακού ομίλου Hyatt, προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία πολυτέλειας. Με θέα το Αιγαίο Πέλαγος και τον κόλπο της Κασσάνδρας, το θέρετρο αποτελείται από 105 δωμάτια και σουίτες, όλα εξοπλισμένα με υψηλής ποιότητας κουφώματα της Tilcon AE, τα οποία ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ενεργειακή απόδοση και την αισθητική.
 
Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και η αφοσίωση μας στην ποιότητα αντικατοπτρίζονται σε κάθε δωμάτιο και σουίτα, προσφέροντας στους επισκέπτες την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης και άνεσης. Τα κουφώματα μας εξασφαλίζουν την ηχομόνωση, τη θερμομόνωση και την αντοχή στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο, που είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας στο Zoëtry Halkidiki Resort & Spa.
 
Αυτή η συνεργασία με ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της Χαλκιδικής υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την παροχή κορυφαίων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετείχαμε σε αυτό το έργο και συμβάλαμε στη δημιουργία ενός προορισμού που ενσαρκώνει την τέχνη της καλής ζωής και της πολυτέλειας.
 
Η Tilcon AE, πιστή στην παράδοση της να προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας, χρησιμοποίησε υλικά αιχμής και καινοτόμες τεχνικές κατασκευής για τα κουφώματα του Zoëtry Halkidiki Resort & Spa, διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα. Τα κουφώματα σχεδιάστηκαν για να ενισχύουν τη φυσική ροή του φωτός και την αίσθηση ελευθερίας που προσφέρουν οι ανεμπόδιστες θέες στη θάλασσα, ενώ παράλληλα προσφέρουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια.
 
Η εμπιστοσύνη που μας έδειξε το Zoëtry Halkidiki Resort & Spa ενισχύει τη θέση μας ως ηγέτιδα δύναμη στην κατασκευή κουφωμάτων για πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες. Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για αριστεία και πρωτοπορία, παρέχοντας λύσεις που συνδυάζουν την αισθητική, την ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής.
 
Ανυπομονούμε για νέες προκλήσεις και συνεργασίες που θα μας επιτρέψουν να συμβάλουμε στη δημιουργία εξαιρετικών χώρων διαμονής και εμπειριών φιλοξενίας.