Η εταιρεία

Tilcon

Η εταιρεία Tilcon AE δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου. Η μεγάλη εμπειρία που την διακρίνει στο χώρο αλουμινίου και το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικο της μπορούν και  κατασκευάζουν ειδικά για τον κάθε χώρο, οποιαδήποτε ειδική κατασκευή αλουμινίου,  κουφώματα, πόρτες, υαλοπετάσματα, πέργκολες, cladding, φτιαγμένα με μεράκι και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Διαθέτει δικό της τμήμα R&D και υπερσύγχρονη και  αυτοματοποιημένη παραγωγή με  μηχανήματα CNC, προκειμένου να υλοποιεί κάθε επιθυμία και σκέψη του πελάτη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια της εκάστοτε κατασκευής με απώτερο σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Το εργοστάσιο της ΤILCON AE  βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ  Νέας  Ραιδεστού στην Θεσσαλονίκη, σε  έναν ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο 2700τμ., ο οποίος σταδιακά επεκτείνεται και συνεχώς ανανεώνεται ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας. 

Η επιχείρηση παρέχει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της, δίνοντας τους την δυνατότητα να εξελιχθούν και να πειραματιστούν, να οραματιστούν αλλά και να αγαπήσουν με ίδιο πάθος το έργο της TILCON AE.

Η  ΤILCON AE  καλύπτει  ένα  μεγάλο  μερίδιο  της  ελληνικής  αγοράς,  συνδυάζοντας με μεγάλη  επιτυχία  τη  λειτουργικότητα,  την  ασφάλεια  και  την  αισθητική,  πάντα με φερεγγυότητα και αξιοπιστία.

Τι κάνουμε

Ακολουθούμε σταθερά το δόγμα της άριστης ποιότητας και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις νέες τάσεις της τεχνολογίας και της μόδας.

Ένα ταξίδι μέσα στα χρόνια

2007

Ίδρυση της εταιρείας σε ένα μικρό υπόγειο στην Παλαιοκώμη Σερρών. Το δυναμικό της τότε ήταν 4 άτομα.

2008

Αγορά του πρώτου μηχανήματος -  ένα μονό αυτόματο πριόνι.

2009

Αγοράστηκαν τα πρώτα μηχανήματα για κουφώματα PVC και ξεκίνησε η δραστηριότητα της εταιρείας πέρα από τα όρια του Ν. Σερρών, σε Δράμα, Καβάλα και Χαλκιδική.

2010

Προέκταση 50τμ. στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αγορά μονάδας εξοπλισμού για PVC.

2012

 Αποκτήθηκε επιπλέον χώρος για τον διαχωρισμό αλουμινίων και PVC

2013

Πραγματοποιείται προέκταση 700τμ. στις εγκαταστάσεις αλουμινίου με σκοπό να συγκεντρωθεί όλη η παραγωγή. Διπλασιασμός του ανθρώπινου δυναμικού στα 8 άτομα

2015

Τον χειμώνα του 2015 ολοκληρώνονται οι εγκαταστάσεις και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εγκαινιάζεται η έκθεση της εταιρείας στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη. Ετσι ξεκινάει η δραστηριότητα στην αγορά της Θεσσαλονίκης.

2017

Μετεγκατάσταση όλης της παραγωγής στη ΒΙ.ΠΕ Νέας Ραιδεστού, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

2019

Φτάνουν τα πρώτα αυτόματα μηχανήματα CNC, με τα οποία αυτοματοποιούνται οι διαδικασίες κοπής και επεξεργασίας. Το δυναμικό της εταιρείας μετρά 15 άτομα.

2020

Δημιουργείται τμήμα R&D το οποίο στελεχώνεται από μηχανολόγους μηχανικούς, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μελέτη κάθε έργου

2021

Πραγματοποιείται μια τεράστια επέκταση 1.600 τμ και συνολικά φτάνει πλέον τα 2.700 τμ

2023

Αρχές του 2023 ολοκληρώνονται οι εργασίες των νέων εγκαταστάσεων και η μονάδα εφοδιάζεται με δυο επιπλέον μηχανήματα επεξεργασίας CNC. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάει η παραγωγή διπλών υαλοπινάκων.  Το ανθρώπινο δυναμικό μετρά πια 32 άτομα.

2024

Η εταιρεία διαθέτει καθολική παραγωγή, απασχολεί έξι μηχανολόγους μηχανικούς , καθώς και μηχανικό εργοταξίου για την επίβλεψη όλων των έργων. Διαθέτει οργανωμένο τμήμα αποθήκης για τη διαχείριση των εμπορευμάτων.

Tilcon

Γιατί να επιλέξω την Tilcon AE;

Η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στην κατασκευή κουφωμάτων υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε κουφώματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία, επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής για να δημιουργήσουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν. Κάθε κουφωματική μας λύση είναι σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας αισθητική, ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση.

Στηριζόμαστε στην εξειδίκευση και την επαγγελματική μας ομάδα για να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως την εγκατάσταση και τη συντήρηση, είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

 

Οργανόγραμμα

Το οργανόγραμμα της εταιρείας μας αποτελεί μια απεικόνιση της δομής και των αρμοδιοτήτων μας στον τομέα της κατασκευής κουφωμάτων. Σε αυτό το οργανωτικό πλαίσιο, διαθέτουμε μια ισχυρή ομάδα ανθρώπων με εξειδίκευση και εμπειρία σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής και διανομής.

Στην κορυφή του οργανογράμματος βρίσκεται η διοίκηση, υπεύθυνη για τον συντονισμό και τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Ακολουθούν οι τμήματα έρευνας και ανάπτυξης, σχεδιασμού, παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου, που συνεργάζονται στενά για την ανάπτυξη και παραγωγή κουφωμάτων υψηλής ποιότητας.

Οι εμπορικοί αντιπρόσωποι και οι πωλητές μας είναι υπεύθυνοι για τις πωλήσεις και την πελατειακή εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες τους.

Στο οργανόγραμμα συμπεριλαμβάνονται επίσης τμήματα υποστήριξης, όπως τμήμα ανθρωπίνων πόρων, λογιστηρίου και διοίκησης των αποθηκών, που παίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της εταιρείας μας.

Με το οργανόγραμμα μας, επιδιώκουμε την αποτελεσματική οργάνωση, συνεργασία και συντονισμό όλων των τμημάτων μας, με στόχο να παράγουμε κουφώματα υψηλής ποιότητας και να προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας.

Tilcon
Tilcon

Αποστολή & Στόχος

Η αποστολή της εταιρείας μας είναι να παράγουμε κουφώματα υψηλής ποιότητας και να προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις. Μέσω της καινοτομίας, της αισθητικής και της λειτουργικότητας, δημιουργούμε κουφώματα που αντιστοιχούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ο στόχος μας είναι να γίνουμε η προτιμώμενη επιλογή για κάθε ανάγκη σε κουφώματα. Προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις και προϊόντα που συνδυάζουν ασφάλεια, απομόνωση, αισθητική και ανθεκτικότητα. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών μας, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και την επαγγελματική μας ομάδα, διασφαλίζουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Με την προσήλωσή μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την αρτιότητα στην εκτέλεση έργων, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή αξιόπιστων λύσεων, εξατομικευμένης εξυπηρέτησης και άψογης εμπειρίας για κάθε πελάτη που εμπιστεύεται την εταιρεία μας για τις κατασκευές του.

Μήνυμα του προέδρου και διευθύνοντα Συμβούλου Γεώργιου Τιλσίζογλου:

“Σε συνθήκες μέγιστης οικονομικής αστάθειας, όπως αυτές που ζούμε σήμερα, απαιτείται, εκτός όλων των άλλων, σταθερή πίστη, σε σταθερό στόχο.

Επιλέξαμε λοιπόν να επενδύσουμε στη μοναδική σταθερή δύναμη, τον άνθρωπο και δημιουργήσαμε με ενθουσιασμό ένα νέο concept που αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά κατασκευής Αλουμινίου.

Mοιραζόμαατε με τους ανθρώπους μας, τα ίδια αυστηρά πρότυπα ποιότητας, τις ίδιες ελληνικές αρχές και το ίδιο όραμα.

Ήδη η TILCON AE αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, η οποία έχει επενδύσει αυστηρά  στον ψηφιακό μετασχηματισμό, κάτι που την έχει ξεχωρίσει. 

Είμαστε όλοι βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική  αγορά κι αυτό μας γεμίζει ενθουσιασμό και μας οπλίζει με δύναμη να συνεχίσουμε, τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές που μας διακρίνουν και στηρίζουν σθεναρά την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλει. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την καθημερινή τους συμβολή στην επίτευξη των στόχων και των οραμάτων μας, αφοσιωμένοι πλήρως στο απαιτητικό έργο που έχουμε αναλάβει”
 
Tilcon
Ο Πρόεδρος και CEO Γεώργιος Τιλσίζογλου