Η Tilcon AE στην κορυφαία λίστα “Builders 100” για το 2024!

Η Tilcon AE, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα, αποτελεί μέρος της καταξιωμένης λίστας «Builders 100», η οποία τιμά τις 100 πιο διακεκριμένες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες και τους ηγέτες τους. Η έκδοση «Builders 100» κυκλοφορεί στις 27 Οκτωβρίου με την εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ της Κυριακής», μέσω της Boussias Media, και θα αποσταλεί σε στοχευμένο κοινό από τον κλάδο των κατασκευών. Αυτή η σημαντική διάκριση αναδεικνύει την επιδραστική παρουσία της Tilcon AE στον τομέα των κατασκευών, τόσο για την ποιότητα των έργων της όσο και για την αξιοπιστία και τη συνέπειά της.

Η παρουσία της Tilcon AE στη λίστα αποτελεί επιβεβαίωση της σταθερής πορείας και της δέσμευσής της για την προσφορά υψηλών προδιαγραφών προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο. Με ισχυρή παρουσία σε έργα εμβληματικού χαρακτήρα, όπως ξενοδοχειακές μονάδες, δημόσια κτίρια, εμπορικά και οικιστικά συγκροτήματα, η εταιρεία διαμορφώνει τις σύγχρονες τάσεις στον τομέα των κουφωμάτων αλουμινίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κλάδου.

Η συμμετοχή της Tilcon AE στην «Builders 100» δεν αναδεικνύει μόνο τα επιτεύγματα της εταιρείας, αλλά και τη συμβολή της στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα του κατασκευαστικού τομέα. Η έκδοση παρουσιάζει τα επιτεύγματα 100 κατασκευαστικών επιχειρήσεων, δίνοντας βήμα στους επικεφαλής τους να μοιραστούν τις απόψεις τους για το μέλλον των κατασκευών στην Ελλάδα. Παράλληλα, η ενότητα με τα data και τα insights της έκδοσης παρουσιάζει τις σύγχρονες τάσεις, όπως η βιωσιμότητα, το κατασκευαστικό κόστος και η τεχνολογία, στοιχεία στα οποία η Tilcon AE έχει επενδύσει συστηματικά.

Μέσα από αυτήν την προβολή, η Tilcon AE ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως ηγέτιδα δύναμη στην κατασκευαστική αγορά, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητα, την καινοτομία και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Η διάκριση αυτή αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην πορεία της εταιρείας και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να συνεχίσει να χτίζει το μέλλον της κατασκευαστικής αγοράς με ποιότητα και αξιοπιστία.