Στον κατασκευαστικό κλάδο δεν υπάρχουν όρια, υπάρχει μόνο όραμα!

Η εταιρεία μας είναι αφοσιωμένη στην κατασκευή κουφωμάτων υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική. Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε κουφώματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.
Με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία, επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά και χρησιμοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες κατασκευής για να δημιουργήσουμε προϊόντα που ξεχωρίζουν. Κάθε κουφωματική μας λύση είναι σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, ενσωματώνοντας αισθητική, ασφάλεια και ενεργειακή απόδοση.
Στηριζόμαστε στην εξειδίκευση και την επαγγελματική μας ομάδα για να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Από τον σχεδιασμό και την κατασκευή έως την εγκατάσταση και τη συντήρηση, είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες και στις προτιμήσεις σας.
Τα προϊόντα μας:
 Cladding System
 Διαχωριστικά Γραφείων
 Κουφώματα PVC
 Κουφώματα Αλουμινίου
 Πόρτες Εισόδου
 Πτυσσόμενες Πόρτες-Παράθυρα
 Συστήματα Εξωτερικής Σκίασης
 Συστήματα Υαλοπετασμάτων
Επικοινωνήστε μαζί μας και γνωρίστε την ομάδα μας, που είναι πάντα πρόθυμη να σας ακούσει και να δώσει λύσεις σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν.
📍ΒΙ.ΠΕ Ραιδεστού
📞2310465828
📩 info@tilcon.gr