Αφιέρωμα του Thessaloniki Magazine στην Tilcon AE

Tilcon ΑΕ: Η πλέον δυναμική εταιρεία στις κατασκευές αλουμινίου

 

Η Tilcon ΑΕ είναι μια δυναμική και σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και κουφωμάτων. Με εμπειρία χρόνων, άρτια οργανωμένο προσωπικό και υπερσύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία έχει εδραιωθεί ως ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης για έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, από κατοικίες και κτίρια έως σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Tilcon Tilcon

Ο χώρος των κατασκευών απαιτεί τις πιο ποιοτικές και εξελιγμένες λύσεις, σχεδιασμένες πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια. Αυτή είναι και η αποστολή της Tilcon ΑΕ, η οποία μέσα από την καινοτομία, την αισθητική και τη λειτουργικότητα δημιουργεί έργα υψηλής ποιότητας και προσφέρει λύσεις που αντιστοιχούν στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών. Οι έμπειροι τεχνικοί κατασκευάζουν, ειδικά για τον κάθε χώρο, οποιαδήποτε κατασκευή αλουμινίου, κουφώματα, πόρτες, υαλοπετάσματα, πέργκολες, συστήματα cladding, όλα φτιαγμένα με μεράκι και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Το εργοστάσιο της Tilcon ΑΕ βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ. Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο 2.700τμ., ο οποίος σταδιακά επεκτείνεται και συνεχώς ανανεώνεται ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Tilcon

Η Τilcon AE καλύπτει ένα μεγάλο μερίδιο της ελληνικής αγοράς, συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αισθητική, πάντα με φερεγγυότητα και αξιοπιστία. Παρέχει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της, δίνοντας τους τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να πειραματιστούν, να οραματιστούν αλλά και να αγαπήσουν με ίδιο πάθος την κάθε κατασκευαστική δημιουργία.

Με την υψηλή ποιότητα των υλικών, την προηγμένη τεχνολογία παραγωγής και την άψογα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα, στόχος της εταιρείας είναι να παραμένει η προτιμώμενη επιλογή για κάθε ανάγκη σε κουφώματα. Ξεχωρίζει, εξελίσσεται και παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις των κατασκευών αλουμινίου, καθώς:

– Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις κατασκευές, πραγματοποιεί κάθε αρχιτεκτονική ιδέα και πάντα με υψηλές προδιαγραφές.

– Εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015.

– Διαθέτει δικό της τμήμα R&D και υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC, προκειμένου να υλοποιεί κάθε επιθυμία και σκέψη του πελάτη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια της εκάστοτε κατασκευής, με απώτερο σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Tilcon Tilcon

Σταθερή ανάπτυξη με συνέπεια και επαγγελματισμό

Η Tilcon ΑΕ ιδρύθηκε το 2007, σε ένα μικρό υπόγειο στην Παλαιοκώμη Σερρών, με δυναμικό μόλις τέσσερα άτομα και ένα μόνο αυτόματο πριόνι. Σύντομα αγοράστηκαν τα πρώτα μηχανήματα για κουφώματα PVC και ξεκίνησε η δραστηριότητα και πέρα από τα όρια του νομού Σερρών, σε Δράμα, Καβάλα και Χαλκιδική. Με μεράκι, αγάπη, συνέπεια και επαγγελματισμό η εταιρεία εξελίχθηκε, ώσπου το 2015 ξεκίνησε η δραστηριότητά της στην αγορά της Θεσσαλονίκης, με τα εγκαίνια της Έκθεσης στη Θέρμη. Το 2017, έγινε η μετεγκατάσταση όλης της παραγωγής στη ΒΙ.ΠΕ. Νέας Ραιδεστού, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Σταδιακά, η Tilcon ΑΕ αναβαθμίζει τον εξοπλισμό της με προηγμένα μηχανήματα, στελεχώνεται με καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργεί τμήμα R&D για τη μελέτη κάθε έργου και επεκτείνεται σε χώρο που φτάνει τα 2.700 τ.μ. Πλέον, διαθέτει καθολική παραγωγή, απασχολεί έμπειρο προσωπικό, όπως μηχανολόγους μηχανικούς και μηχανικό εργοταξίου για την επίβλεψη όλων των έργων και έχει οργανωμένο τμήμα αποθήκης για τη διαχείριση των εμπορευμάτων.

Η Τilcon AE έχει εδραιωθεί ως η πλέον δυναμική εταιρεία στον χώρο των κατασκευών και στόχος της είναι να δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. Πάντα, με προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και την αρτιότητα στην εκτέλεση έργων, με την παροχή αξιόπιστων λύσεων, εξατομικευμένης εξυπηρέτησης και άψογης εμπειρίας για κάθε έναν που την εμπιστεύεται.

Tilcon

Tilcon

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

 

 

Tilcon

Tilcon ΑΕ

Εργοστάσιο ΒΙΠΕ Νέας Ραιδεστού, 17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου

Τηλ.: 2310 465 828

E-mail: info@tilcon.gr

Ιστοσελίδα: www.tilcon.gr

https://www.thessalonikimagazine.com/genika/articles/300/tilcon-ae-h-pleon-dynamikh-etaireia-stis-kataskeyes-aloyminioy

Ηλεκτρονική έκδοση: https://www.youtube.com/watch?v=xAI7Q5uzWVw