Η Tilcon AE στο #JobDay Προσφύγων της Skywalker

Δεσμευμένοι στην αξία της ανθρωπιάς και της κοινωνικής ευθύνης, είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή μας στο Job Day για πρόσφυγες που διοργανώθηκε από την Skywalker στη Θεσσαλονίκη.

Ο στόχος αυτής της εκδήλωσης ήταν να προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης και να ενθαρρύνει την οικονομική ενσωμάτωση των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία. Η Tilcon ΑΕ συμμετείχε ενεργά σε αυτήν την πρωτοβουλία, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης και ανοίγοντας τις πόρτες της για να υποδεχθεί νέα ταλέντα.

Μέσα από την εκδήλωση, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους με μοναδικές ιστορίες και ταλέντα, οι οποίοι αναζητούν μια νέα αρχή στην Ελλάδα. Με τη στήριξη της κοινότητας και την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η πολυπολιτισμικότητα είναι δυναμικός παράγοντας ανάπτυξης και κοινωνικής ευημερίας.

Η Tilcon ΑΕ πιστεύει ακράδαντα στη δύναμη της πολυπολιτισμικότητας και στην αξία της διαφορετικότητας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που αναγνωρίζει και αξιοποιεί τις δυνατότητες κάθε ατόμου, ανεξαρτήτως καταγωγής ή πολιτισμικού υποβάθρου.

Ευχαριστούμε την #Skywalker για την εξαιρετική διοργάνωση αυτού του γεγονότος και όλους εκείνους που έλαβαν μέρος. Η συμμετοχή μας σε αυτήν την πρωτοβουλία αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας για ένα κοινωνικά δίκαιο και πολυπολιτισμικό μέλλον.