Η Tilcon στο #Jobday Πυλαίας-Χορτιάτη της Skywalker!

Ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με το γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, διοργάνωσαν το πρώτο #Jobday Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με τη συμμετοχή 16 κορυφαίων εταιρειών-leaders στην αγορά εργασίας. Μέσα από την ημερίδα, δόθηκε η ευκαιρία σε εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές αλλά και εργαζόμενους να ενημερωθούν για το νέο τοπίο στην αγορά εργασίας, τις ευκαιρίες, την απόκτηση δεξιοτήτων, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργεί κάποιος ένα καλύτερο βιογραφικό ώστε να γίνει περιζήτητος. Η Tilcon ήταν εκεί!

Tilcon    Tilcon Tilcon TilconTilcon

Στην Tilcon AE, η αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η δέσμευσή μας στην υποστήριξη των νέων είναι ακαταμάχητες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συμμετείχαμε στο Jobday Πυλαίας-Χορτιάτη, ένα σημαντικό γεγονός που μας επέτρεψε να συναντήσουμε τους έξυπνους και φιλόδοξους νέους επαγγελματίες της περιοχής μας.

Για εμάς, η συμμετοχή σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να προβάλουμε την εταιρική μας παρουσία, αλλά είναι μια ευκαιρία να ενισχύσουμε το δεσμό μας με την τοπική κοινότητα και να επενδύσουμε στο μέλλον του εργατικού δυναμικού μας.

Σαν εταιρεία, αναγνωρίζουμε ότι οι νέοι αποτελούν το μέλλον και τη δύναμη που θα μας οδηγήσει προς την καινοτομία και την ανάπτυξη. Γι’ αυτόν τον λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη δημιουργία περιβάλλοντος εργασίας που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των νέων επαγγελματιών.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους και χαίρονται που είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά. Ανυπομονούμε να δούμε ποιοί θα γίνουν μέλη της οικογένειας μας και να συμβάλλουν στη συνεχή επιτυχία και ανάπτυξή μας!

#TilconAE #JobdayΠυλαίαςΧορτιάτη #ΝέεςΕυκαιρίες #ΕργατικόΔυναμικό

TilconTilcon